Webshop gesloten

DE WEBSHOP IS NU NOG GESLOTEN
Altijd makkelijk parkeren Groot assortiment Voordeligste in de regio Kies zelf je afhaalmoment Hoge kortingen

China Red - Het Verhaal

INKOOPORGANISATIE CHINA RED

In 2010 hebben de 25 grootste vuurwerkhandelaren van Nederland besloten om zelf vuurwerk rechtstreeks uit China te gaan importeren. En zo ontstond de inkooporganisatie 'China Red'. Het doel was (en is) om kwalitatief hoogwaardig consumentenvuurwerk te ontwikkelen, voor een scherpere prijs en dit zonder tussenkomst van een groothandel of trader. Na een aantal jaren kunnen we zeggen dat dit initatief zeker geslaagd is. China Red vuurwerk is inmiddels een premium vuurwerkmerk met kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Het wordt verkocht in streng geselecteerde vuurwerk-winkels (50) in Nederland. 

KWALITEIT EN CONTROLE

Het team van China Red stelt de volledige vuurwerk-collectie zelf samen, ontwikkelen deze en importeren het CHINA RED vuurwerk. 
Ze zijn ze verantwoordelijk voor de uitwerking en de kwaliteit van het vuurwerk. Ieder jaar weer gaan ze op zoek naar de mooiste en kwalitatief beste producten. Al het vuurwerk wordt gecontroleerd op uitwerking en uiteraard op veiligheid. Want bij China Red gaan we alleen voor het beste vuurwerk tegen de scherpste prijs! Vele malen per jaar reist het team van China Red naar China om er voor te zorgen dat alles goed verloopt en het vuurwerk op tijd binnen is. 

CHINA PRODUCTIELAND

Zoals U wellicht weet komt bijna al het vuurwerk uit China. De productie vindt plaats in de provincie Hunan. Duizenden mensen zijn hier werkzaam in de vuurwerkbusiness. Een zeer arbeidsintensief proces waar veel ‘handjes’ voor nodig zijn. Meerdere fabrikanten in China produceren voor China Red. Doordat we regelmatig de productie ter plekke controleren en aansturen is China Red vuurwerk van hoge kwaliteit. China Red dealers kopen dus direct van de fabrikant, zonder tussenkomst van een groothandel of trader. En dat zie je terug in de lage verkoopprijs.

CONTROLE DOOR DE OVERHEID

Als vervolgens het vuurwerk in de haven van Rotterdam aankomt moet het gecontroleerd worden. De controle op consumentenvuurwerk is zeer streng in Nederland. De instantie die zich hiermee bezig houdt is ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport). Deze toezichthouder valt onder het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ze zijn belast met steekproefsgewijs testen van al het vuurwerk wat geïmporteerd wordt in Nederland. Op deze wijze wordt voorkomen dat er onveilig vuurwerk in de winkels terecht komt. Als vuurwerk niet voldoet aan de zeer strenge regels en eisen van ILT, wordt het in beslag genomen en vernietigd.


China Red vuurwerk bestellen in Lochem

Cakes

De mooiste cakes van Lochem vind je hier! Van het mooiste siervuurwerk tot de hardste knalcakes, wij hebben ze!

Compounds

Wanneer je deze jaarwisseling een echte vuurwerkshow wil, is de compound hét product voor jou! Check ons assortiment compounds!